7.4
1 2
7.6/ 10
Bin Ladin’i Öldürmek Film Bilgileri
Bin Ladin’i Öldürmek
Bin Ladin'i Öldürmek - Zero Dark Thirty 2012 filmini donmadan tek parça Türkçe dublaj ve Türkçe Altyazılı 1080p Full HD izleyin.

Zero Dark Thirty 2012 Film, saplantı ve insanların hedeflerine ulaşmak için ne kadar yol kat edecekleri üzerine bir çalışmadır. Aynı zamanda Amerikan ideallerinin kötülüğe karşı zaferini temsil eden bir film. Zero Dark Thirty, Usame bin Ladin'in avı hakkında bir film, ama aynı zamanda onu bulmak için yıllarını harcayan ve sonunda onu adalete teslim edilmesini konu alıyor.

Kathryn Bigelow'un Zero Dark Thirty'si, Usame bin Ladin için on yıl süren aramayı dramatize ediyor ve Donanma SEAL'lerinin Pakistan'ın Abbottabad kentindeki bir yerleşkede onu öldürme göreviyle sonuçlanıyor. Jessica Chastain, dünyanın en çok aranan adamını bulup adalete teslim etmekten sorumlu seçkin bir CIA ajanları ekibinin üyesi Maya rolünde.

Maya, 11 Eylül'den derinden etkilenir ve Bin Ladin'i bulmayı kafaya takar; Yorulmadan ipuçlarını bulmak için çalışır ve sonunda onu bin Ladin'in nerede saklandığını bilen güvenilir kuryelerinden biri olan Ammar al-Baluchi'ye (Reda Kateb) götürür. Maya, El Baluchi'nin nerede olduğu hakkında daha fazla şey öğrendikçe, bin Ladin'in nerede saklandığını bildiğine giderek daha fazla ikna oluyor - ancak üstleri, patronunu korumak için yalan söylüyor olabileceğini düşünüyor. ABD'nin Bin Ladin'in konumuyla ilgili şüphelerini kanıtlayan başka bir önemli istihbarat parçasıyla birlikte El Baluchi'nin hikayesini doğrulayan kanıtlar geldiğinde Maya, üstlerini yakalamak veya öldürmek istiyorlarsa derhal bir operasyon başlatmaları gerektiğine ikna edebilir.

Bin Ladin'i Öldürmek izle Netflix filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer tarih filmleri bu sayfada. Zero Dark Thirty izle 2022 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile sansürsüz Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Zero Dark Thirty Türkçe dublaj izle veya Zero Dark Thirty Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.
Orijinal Adı 00:30 - Zero Dark Thirty Film Türü Dram, Gerilim, Tarih Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Kathryn Bigelow
Oyuncular Chris Pratt, Jason Clarke, Jennifer Ehle, Jessica Chastain, Joel Edgerton, Kyle Chandler, Mark Strong, Reda Kateb
  • İzlenme10934
  • IMDb7.4
  • Süre157 Dakika
  • Yıl2013
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz