8.5
1 2
6.5/ 10
Qala Film Bilgileri
Qala
Qala izle ⚡ 2022 Netflix yapım Tarih Müzik türündeki Hint filmi Full HD izle, 720p Türkçe Dublaj ve 1080p Altyazılı HD film izle.

Qala 2022, Anvita Dutt'un yönettiği ve Madhavi Lall'ın yapımcılığını üstlendiği bir Bollywood Draması, Romantik filmdir. Başrollerinde Triptii Dimri, Guru Haryani, Babil Khan yer alıyor.

Film konusunda şarkıcı olan ve müzik endüstrisinde kendisini büyütmeye çalışan Naina adında bir kadınla başlıyor. Annesi, kariyerine odaklanmak yerine evlenmesi gerektiğini düşünüyor. Naina, müzik kariyerine odaklanmak istediği için kimseyle evlenmeyi reddeder. Ayrıca kafasının içinde, strese girdiğinde veya bir şey hakkında endişelendiğinde daha yüksek çıkan bazı garip sesler var.

Qala filminde bir reklam ajansında çalışan ve ona anında aşık olan Aryan ile tanışır, ancak yaşam tarzı seçimleri ve etrafındaki kadınlara davranışları nedeniyle ona karşı aynı şekilde hissetmez. Ama çok geçmeden ikisi de kişilik farklılıklarına rağmen birbirlerine aşık oldular ve onları bir araya getiren şey müzik tutkularıydı!
Orijinal Adı Qala Film Türü Dram, Müzik, Tarih Film Kategori Hint FilmleriNetflixYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Anvita Dutt
Oyuncular Triptii Dimri, Guru Haryani, Babil Khan, Swastika Mukherjee, Neer Raao, Avinash Raj Sharma, Ashish Singh
  • İzlenme15169
  • IMDb8.5
  • Süre119 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeHindistan
Filme Yorum Yaz