6.6
1 3
8.3/ 10
Korsaj Film Bilgileri
Korsaj

Korsaj film izle ⚡ Biyografi Tarih filmleri türündeki Corsage 2022 filmi Full HD izle, 720p Türkçe Dublaj ve 1080p altyazılı kesintisiz HD film izle.

Film, Avusturya İmparatoriçesi Elisabeth'in hayatındaki bir yılın kurgusal bir anlatımıdır. 1877 Noel Arifesinde, bir zamanlar güzelliğiyle putlaştırılan Elisabeth 40 yaşına girer ve resmi olarak yaşlı bir kadın olarak kabul edilir; kamusal imajını korumaya çalışmaya başlar.

Hikayede, son resmi portresinin Aralık 1877'nin başlarında oturmasıyla başlar. Sonuçlardan memnun değildir, ancak daha önce portresini çizen ressam Franz von Lenbach onu bu oturuştan yola çıkarak başka bir resim yapacağına ikna eder. Portresini stüdyosuna geri götürür, burada belirli detayları boyar ve resme daha uğursuz bir karakter vermek için başkalarını ekler. Tablo, Lenbach'ın "Yastaki İmparatoriçe" olarak ünlendi.

Elisabeth'in kocası İmparator I. Franz Joseph, metresi Kontes Marie Larisch ile vakit geçirmek istediği için onun doğum günü partisine katılmayı reddediyor. Ancak annesi Arşidüşes Sophie, Karlovy Vary için Viyana'dan ayrılmadan önce gitmesi konusunda ısrar eder ve onun adına Elisabeth'e mutlu yıllar diler. Elisabeth, Kontes Larisch ve Barones Ida Ferenczy ile Viyana'da bir gezintiye çıkar, ancak konuşma girişimlerine rağmen Elisabeth, onun hakkında sessiz ve üzgün olmaya devam eder.

Corsage 2022 filminin senaryosunu aynı zamana yönetmenliğini de üstlenen Marie Kreutzer kaleme aldı. 16 Aralık 2022 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek filmin süresi 1 saat 53 dakika. Colin Morgan, Vicky Krieps ve Ivana Urban gibi ünlü oyuncularu Türkçe Altyazılı Full HD filmde başrolleri paylaşıyor, iyi seyirler.

Orijinal Adı Corsage Film Türü Biyografi, Dram, Tarih Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Judith Kaufmann
Oyuncular Vicky Krieps, Florian Teichtmeister, Katharina Lorenz, Jeanne Werner, Alma Hasun, Finnegan Oldfield, Manuel Rubey, Aaron Friesz, Colin Morgan, Lengyel Tamás
  • İzlenme8118
  • IMDb6.6
  • Süre114 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeAvusturya
Filme Yorum Yaz