6.3
1 3
8.1/ 10
Ivy + Bean Film Bilgileri
Ivy + Bean
Ivy + Bean izle ⚡ 2022 Netflix Aile Komedi filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı 1080p Ivy & Bean 2022 izle.

Ivy & Bean, Annie Barrows tarafından yazılan ve Sophie Blackall tarafından resimlenen bir çocuk kitabı serisidir. İlk kitap 2005'te yayınlandı ve o zamandan beri seri 20'den fazla kitabı içerecek şekilde genişledi. Bu şovda, Ivy ve Bean gençler olarak görülecek ve onlar için kolay olmayan bazı garip şeylerle karşı karşıya kalacaklar.

Bu film de Bean, ailesini seven ama okuldan nefret eden maceracı bir kızdır. Öte yandan, Ivy okulu seven ama ailesinden nefret eden zeki bir kızdır. Hiç benzemiyorlar ama birbirlerinin arkadaşlığını sevdikleri için en iyi arkadaş oluyorlar.

İki olası arkadaş, gürültülü ve korkusuz Bean ve düşünceli ve sessiz Ivy. Yine de ikisi, bir maceranın görünüşte farklı insanların bile en iyi arkadaş olabileceğini ortaya çıkarabileceğini keşfeder.

Ivy + Bean 2022 izle filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer Netflix aile komedi filmleri bu sayfada. Ivy and Bean izle 2022 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Ivy + Bean Türkçe dublaj izle ya da Ivy + Bean Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.
Orijinal Adı Ivy and Bean Film Türü Aile, Aksiyon, Gençlik, Komedi Film Kategori NetflixYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Elissa Down
Oyuncular Jane Lynch, Jaycie Dotin, Jesse Tyler Ferguson, Keslee Blalock, Lidya Jewett, Marci T. House, Nia Vardalos, Sasha Pieterse
  • İzlenme13774
  • IMDb6.3
  • Süre56 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz