7.4
1 40
8.8/ 10
John Wick 2 Film Bilgileri
John Wick 2

John Wick 2 izle konusunda Emekliye ayrılan John Wick'in hayatını sürdürmeye devam ettiği sürede başına gelen olaylar onu bir kez daha suça yöneltir. Bu kez de Roma sokaklarını aşındırmaya başlayacaktır. Filmde intikam almak için yine iş başındadır. Bu uğurda intikam almadığı hiç kimse kalmayacaktır.

Bir önceki John Wick’te yer alan hafif duygusal anlar ve estetize edilmiş dövüş sanatı sahneleri, yerini muhteşem edilmiş silah oyunlarına bırakıyor. Diğer taraftan da John Wick 2 Roma sokakları ve müzelerinde geçiyor. Tabi burada yönetmen, mekanları görsel pay için, çok iyi kullandığını belirtmek gerek. Davinci’nin Şifresini izler gibi izlenmekte; filmin Roma’da çekilmesi filme biraz gizem katmakta. Bu bölümde biraz görsele ağırlık verilmiş ve konu yana bırakılmış. Sonuç olarak, John Wick 2’de hayattaki sevdiklerini kaybedip, onların anısına sarılmak yerine sürekli sinirleri kaşınan ve sınanan bir adamın macerası sahnede.

John Wick 2 Filmi Hakkında Merak Edilen Detaylar
John Wick 2 filmi 10 Şubat 2017 tarihinde Türkiye'de sinemalarda vizyona giren filmi vizyonda olduğu süre içerisinde 663 bin 672 kişi izlerken dünya çapında gişe hasılatı $171,547,802 Milyon Dolardır. Filmin gösterim süresi 2 saat 3 dakika ve 15 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Filmin türü aksiyon’ dur. Film 14 Ekim 2013 tarihinde Kanada, İtalya ve Amerika'da çekilmiştir. Filmin yapım yılı 2017’. Filmin dili İngilizce Altyazı ve Türkçe Dublaj. John Wick serisinin II filmi. Filmin orijinal ismi John Wick Chapter Two. John Wick 2 Chapter filminde 128 kişi ölmüştür. Ancak ilk filmdeki isabet oranı olan %86 da ikinci filmde %80'e inmiştir.

John Wick'in eski patronunun ismi; Viggo Tarasov.
John Wick'in köpeğini öldüren; Iosef Tarasov.
John Wick'in lakabı; Baba Yaga.
John Wick'in gittiği otelin ismi; Continental Hotel.

John Wick 2 Serisi Devam Filmleri;
John Wick 1
John Wick 2
John Wick 3 Parabellum
John Wick 4 Chapter

John Wick 2 film karakterleri: John Wick, Santino D'Antonio, Winston, Ares, Cassian, Gianna D'Antonio, Charon, Bowery King.

John Wick 2 film oyuncuları: Keanu Reeves (John Wick), Riccardo Scamarcio (Santino D'Antonio), Ian McShane (Winston), Ruby Rose (Ares), Common (Cassian), Claudia Gerini (Gianna D'Antonio), Lance Reddick (Charon), Laurence Fishburne (Bowery King).

John Wick 2 izle 2017 filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarını varsa serinin diğer Keanu Reeves başrolünde ki Aksiyon filmleri bu sayfada. John Wick 2 2017 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. John Wick 2 Türkçe dublaj izle veya John Wick 2 Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.

Orijinal Adı John Wick 2 Chapter Film Türü Aksiyon, Dövüş, Gerilim, Suç Film Kategori MafyaYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Chad Stahelski
Oyuncular Bridget Moynahan, Claudia Gerini, Common, Erik Frandsen, Ian McShane, John Leguizamo, Keanu Reeves, Lance Reddick, Laurence Fishburne, Riccardo Scamarcio, Ruby Rose, Thomas Sadoski, Tobias Segal
  • İzlenme24934
  • IMDb7.4
  • Süre122 Dakika
  • Yıl2017
  • ÜlkeAmerika
Filme Yorum Yaz