6.9
1 58
7.4/ 10
Üç Bin Yıllık Bekleyiş Film Bilgileri
Üç Bin Yıllık Bekleyiş

Üç Bin Yıllık Bekleyiş izle ⚡ 2022 yapım Fantastik filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı Three Thousand Years of Longing izle.

2022 yapım Three Thousand Years Of Longing izle filmi diğer adıyla Üç Bin Yıllık Bekleyiş izle filmi, George Miller tarafından yönetilen bir romantik fantastik filmidir. Filmde yer alan Alithea karakteri ara sıra tuhaf varlıkların tuhaf hallerinden muzdarip yalnız yaşayan bir İngiliz adamıdır. Alithea İstanbul’a geldiği bir gezi esnasında çok eski şişe satın alır ve içine hapsedilen bir Cin’i oradan çıkarır. Alithea’dan hayatını değiştirecek 3 arzu dilemesini teklif eder, fakat Alithea onu ciddiye almaz ve bunun bir hata olacağını düşünür. Bu durum karşısında Cin geçmişte yaşadığı üç hikayeyi ve şişeye nasıl hapsolduğunu anlatır. Daha sonra olaylar gelişir ve sürprizlerle devam eder.

Bir bilgin olan Alithea karakteri özgürlüğe kavuşması karşılığında üç dileğini gerçekleştirmeyi teklif eden bir Cin ile karşılaşır. İstanbul’da bir otelde karşılaşılan bu durum ikisinin de beklemediği olaylara sebep olacaktır. Dünya prömiyeri 20 Mayıs 2022 tarihinde Cannes Film Festivalinde yapıldı. Thousand Years Of Longing filmi 26 Ağustos 2022'de vizyona girdi. Filmin süresi 1 saat 48 dakika. Tecrübeli oyuncu kadrosu ile izleyenlerin karşısına çıkan Thousand Years Of Longing filmi Türk oyuncularının da yer aldığı film olarak ilgi odağı oldu. Filmin oyuncu kadrosunda, Tilda Swinton, İdris Elba, Pia Yıldırım, Berk Öztürk, Anthonye Moisset, Alyla Browne, Abel Bond, Agani Geçmez, Peter Bertoni, Feride Eralp, Harlan Norris, Gorge Zammit ve diğer oyuncular yer alıyor.

Üç Bin Yıllık Bekleyiş 2022 izle filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer fantastik romantik filmleri bu sayfada. Three Thousand Years of Longing izle 2022 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile tek parça indirmeden Full HD film izlesene. Üç Bin Yıllık Bekleyiş Türkçe dublaj izle veya Üç Bin Yıllık Bekleyiş Türkçe altyazılı izle dil seçenekleriyle sizin için eklendi. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler dileriz.

Orijinal Adı Three Thousand Years of Longing Film Türü Dram, Fantastik, Romantik Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
George Miller
Oyuncular Abel Bond, Alyla Browne, Anthony Moisset, Berk Ozturk, Idris Elba, Pia Thunderbolt, Sage Mcconnell, Tilda Swinton
  • İzlenme73128
  • IMDb6.9
  • Süre108 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz
Üç Bin Yıllık Bekleyiş Yorumları
Şerefsizlik diz boyu, osmanlıya öyle bir kin besliyorlar ki, fantastik bir filme bile yansıtmışlar.
19.02.2023
Osmanlıyı yerden yere vuran saçmalayan ve insanların bilincine cin sempatisi sokan bir film.
19.01.2023
7/10 puan veriyorum guzeldi film surukleyiciydi ben begendim kotu yorum yapanlarin tek derdi tarihimizi farkli yansitmis olmalari ama fantastik bilim kurgu bir film gercekligi yansitmiyo turu bu zaten kotu yorumlara aldanmayin mukemmel otesi degil ama guzel ve surukleyiciydi
26.12.2022
Film her konuya değinmiş ve aşırı ayrıntı var. Osmanlı Devletini padişahları kötülemekten başka bir şey yok.
22.11.2022
Harika . Müthiş aşk tespitleri ve kurgu harika 10/10
10.11.2022
film tamamen saçma sapan bir peygambere bile itibarsızlaştırma iftira atmışlar ve Osmanlıya hiç biri doğru değil sırf Osmanlı imparatorluğu ile dalga geçti ve oyuncular da bu ülkenin oyuncuları hiç yakıştıramadım yazık ki ne yazık
01.11.2022
Fantastik filmleri severim
Ben çok beğendim ???
Tavsiye ederim, özellikle fantastik,duygusal ve sıra dışı olayları sevenlere ✨ ?✨
31.10.2022
Tam bı saçmalık Osmanlı ya nasıl bu ithamlar yapılabilir. Bu nasıl bir hadsizlik. Utanma arlanma bilmemeleri mi bizim buna göz yummamiz mi? Bu nasıl aptalca bir film..
28.10.2022
Beş para etmez, bir drama..
Birde osmanlıyı kötülemek için şu bu diye yazmışlar, pes valla...
22.10.2022
Sadece Osmanlıyı kötülemek için film yapmışlar
09.10.2022
Kim ne yapsın Osmanlı ailesini kötü göstererek anlamadım ki?
Saçma sapan yorum yapıyorsunuz! Daha siz kendi vatandaşınıza sevdiremediniz osmanlıyı başka ırklar övgü mü dizecek? Komik olmayın.
Kendi tarihlerine de, bi çok filmde bi çok giydirme yaparlar.
Bu yorum spoiler içeriyor, yine de okumak istiyorsanız BURAYA tıklayın.
31.10.2022
ÇOK GÜZEL BİR FİLM .KESİNLİKLE İZLENMELİ.
24.09.2022