7.0
1 122
7.4/ 10
Amerikan Pastası 1 Film Bilgileri
Amerikan Pastası 1
Amerikan Pastası 1 film izle, ⚡ 1999 Netflix Komedi türü filmi full HD izle, 1080p Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı 720p HD film izle.

Amerikan Pastası 1 Konusu ve Özeti


Amerikan Pastası 1 filmi 4 tane kendine güveni olmayan lise öğrencisi hayatları boyunca kimseyle bir ilişkiye girme şansı bulamamışlardır. Bu durum psikolojik olarak üzerlerinde bir baskı hissettirmektedir ve mezuniyet gecesi ne kadar biriyle birlikte olabilmek için iddiaya girerler. Aynı zamanda bir kızla birlikte olmak maddi, manevi olarak da onlar için artık bir sorun haline gelmiştir. Filmde bu sırada başlarından geçen olaylara yer vermektedir.

Amerikan Pastası 1 Hakkında Merak Edilenler


Amerikan Pastası 1 Filmi 5 Kasım 1999 tarihinde sinemalarda vizyona girmiştir. Gösterim süresi 1 saat 35 dakika’dır. Filmin türü komedi’dir. Filmin yapım Ülkesi ABD’ dir. Filmin yapım yılı 1999 yılıdır. Filmin dili İngilizce.

Amerikan Pastası Film Serisi



Amerikan Pastası 1
Amerikan Pastası 2
Amerikan Pastası 3 Düğün
Amerikan Pastası 4 Bando Kampı
Amerikan Pastası 5 Çıplak Yol
Amerikan Pastası 6 Parti Evi
Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı
Amerikan Pastası 8 Buluşma
Amerikan Pastası 9 Kızların Kuralları,

Amerikan Pastası 1 film karakterleri


Jim, Stifler'in annesi, Nadia, Michelle, Oz, İngilizce öğretmeni, Jim'in babası, Jessica

Amerikan Pastası 1 film oyuncuları


Jason Biggs (Jim), Jennifer Coolidge (Stifler'in annesi), Shannon Elizabeth (Nadia), Alyson Hannigan (Michelle), Chris Klein (Oz), Clyde Kusatsu (İngilizce öğretmeni), Eugene Levy (Jim'in babası), Natasha Lyonne (Jessica)

Amerikan Pastası 1 Gişesi. American Pie 1 Gişesi.


$235,483,004 Milyon Dolardır.

Amerikan Pastası 1 çekim tarihi


21 Temmuz 1998 - 11 Eylül 1998

Amerikan Pastası 1 Nerede Çekilmiştir?


Kaliforniya ABD

Amerikan Pastası serisi 1999 yapım Amerikan Pastası 1 filmi konusu, oyuncuları, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarını varsa serinin diğer komedi filmlerini full hd film izle sitemizde bulabilirsiniz. Amerikan Pastası 1 - American Pie 1 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede hdfilmcehennemi, jet film modu ve film makinesi izleme keyfinin tadını çıkar. Amerikan Pastası 1 Türkçe dublaj izle veya Amerikan Pastası 1 Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.
Orijinal Adı American Pie Film Türü Gençlik, Komedi Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 4K Yönetmen
Chris Weitz, Paul Weitz
Oyuncular Alyson Hannigan, Chris Klein, Clyde Kusatsu, Eugene Levy, Jason Biggs, Jennifer Coolidge, Shannon Elizabeth, Thomas Ian Nicholas
  • İzlenme43027
  • IMDb7.0
  • Süre95 Dakika
  • Yıl1999
  • ÜlkeAmerika
Filme Yorum Yaz