6.1
1 2
8.1/ 10
Call Jane Film Bilgileri
Call Jane

Call Jane film izle ⚡ Dram Tarih türündeki Acil Durumda Jane'i Ara 2022 Filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj 720p ve Altyazılı 1080p HD film izle.

Call Jane 2022 film, Elizabeth Banks, Sigourney Weaver ve Chris Messina'nın başrol oynadığı Dram ve Tarih türü 2022 yapım film. İstenmeyen hamileliği olan evli bir kadın, Amerika'da yasal kürtaj yaptıramadığı bir zamanda yaşıyor ve yardım bulmak için bir grup kadınla birlikte çalışmasını konu alıyor.

Filmin yönetmenliğini, daha önce Sam Rockwell, Michelle Williams ve Minnie Driver'ın oynadığı indie-favori “Conviction”ı yöneten Phyllis Nagy üstleniyor. Hayley Schore ve Roshan Sethi tarafından yazılmıştır.

Call Jane 2022 filmi konusunda, kürtajın yasadışı olduğu eski bir tarihte geçiyor. Jane hamile kalmak istemediği bir dünyada yaşamaktadır ve hamileliğini sonlandırmasının tek yolu bebeğini yasa dışı bir doktor tarafından kürtaj yaptırmaktır. Jane'in bunu yaptırabilmesi için kocasını ikisinin de istediğinin bu olduğuna ikna etmesi gerekir.

Orijinal Adı Acil Durumda Jane'i Ara Film Türü Dram, Tarih Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Phyllis Nagy
Oyuncular Elizabeth Banks, Sigourney Weaver, Chris Messina, Kate Mara, Wunmi Mosaku, Cory Michael Smith, Grace Edwards, Kristina Harrison
  • İzlenme7558
  • IMDb6.1
  • Süre121 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz