5.7
1 22
8.8/ 10
Jurassic World Hakimiyet Film Bilgileri
Jurassic World Hakimiyet

Jurassic World Hakimiyet izle ⚡ 2022 Netflix Aksiyon Bilim Kurgu Jurassic World Dominion izle filmi Türkçe Dublaj ve Altyazılı 1080p Full HD izle.

Jurassic World Hakimiyet izle filmi diğer adıyla Jurassic World Dominion izle 2022 filmi aksiyon, macera, bilim-kurgu ve gerilim türünde merakla beklenen filmlerden biri. Türkiye vizyon tarihi 9 Haziran 2022. Filmin çekimleri Buckinghamshire, İngiltere ve Birleşik Krallık’ ta çekilmiştir. Senaryo ekibinde Emily Carmichael, Derek Connolly, Michael Crichton yer almaktadır. Colin Trevorrow yönetmen koltuğunda oturan başarılı isim. Universal, 13 Mart'ta dünya çapındaki koronavirüs salgını nedeniyle üretimi süresiz olarak durdurma kararı almıştı. Filmin çekimleri yeniden başladı ve 7 Kasım’da çekimler son erdi. 2 saat 27 dakika süren film 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur.

Jurassic World Hakimiyet, önceki Jurassic Park ve Jurassic World filmlerinden rollerini yeniden canlandıran bir oyuncu kadrosuna sahip. Jurassic World: Dominion filmin oyuncu kadrosunda yer alanlar Chris Pratt , Bryce Dallas Howard , Laura Dern , Sam Neill , Jeff Goldblum , Daniella Pineda , Isabella Sermon, Justice Smith , Omar Sy , Jake Johnson ve BD Wong. Laura Dern, Sam Neill ve Jeff Goldblum ile birlikte filme geri döneceğini doğruladı ve 1993'ten beri ilk kez üç oyuncunun birlikte ekrana geldiği anı oldu.

Jurassic World Hakimiyet filmi konusunda 2015 yılında başlayan filmin bir üçlemesi olarak çekilen Jurassic World: Dominion yeni bir dönemin başlangıcını anlatıyor. Vahşi dinozorları içeren filminde karda Jurassic World izliyoruz. Doğaya sadık bir yaklaşımla ve paleontolojik yaklaşımı filme uyarladığını söyleyen yönetmen seyircinin merakını arttırıyor.

Not: Film izleyenler tarafından beğenilse de eleştiriler de aldı. Ayrıca Full HD kalitede bu filmi izleyebilirsiniz.

Jurassic World 3 izle 2022 filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer Jurassic World filmleri bu sayfada. Jurassic World Dominion izle 2022 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Jurassic World Hakimiyet Türkçe dublaj izle ya da Jurassic World Hakimiyet Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.

Orijinal Adı Jurassic World Dominion Film Türü Aksiyon, Bilim Kurgu, Macera Film Kategori CanavarYabancı FilmlerYeni Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Colin Trevorrow
Oyuncular Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, DeWanda Wise, Isabella Sermon, Jeff Goldblum, Laura Dern, Mamoudou Athie, Sam Neill
  • İzlenme105375
  • IMDb5.7
  • Süre147 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz
Jurassic World Hakimiyet Yorumları
Jurassic World serisinin en iyi filmi bence bu olmuş, kaçırmayın izleyin.
28.07.2022